L'associació de veïns de la Floresta crea una comissió per fer un cens d'habitatges desocupats


  • Comparteix:

Els veïns volen que es garanteixi l'accés a la vivenda a preus assequibles

Els veïns volen que es garanteixi l'accés a la vivenda a preus assequibles

L'Associació de Veïns de La Floresta fa una crida a tots els florestans que volen accedir a una vivenda de lloguer a preus assequibles. L'objectiu és unir esforços per solucionar les dificultats per accedir a una vivenda, i per això ha creat una comissió que té com a primer objectiu fer un cens d'habitatges desocupats.

La iniciativa sorgeix de la dificultat de molts florestans d'accedir a l'habitatge, ja sigui de compra o de lloguer, i davant del boom constructiu que ha viscut el districte, que no ha afavorit els seus habitants sinó que ha encarit el preu de la zona. La Comissió de la Vivenda vol saber, d'entrada, a quants habitatges -nous i vells- no hi viu ningú. Ho explica Lluïsa Rodríguez.

Lluïsa Rodríguez

Fem una crida als florestans per parlar del problema de la vivenda, i fer un cens de persones interessades en accedir a pisos de lloguer a preus accessibles.


Des de l'associació es denuncia que Sant Cugat és una de les ciutats més cares d'Espanya, i que hi ha molt poca oferta d'habitatge de lloguer. Tot i així, la Comissió de la Vivenda sospita que tant a La Floresta com a tota la ciutat hi ha un gran nombre de vivendes deshabitades, segons l'Associació, es podrien usar per garantir el dret d'accedir a un habitatge digne.

Lluïsa Rodríguez

No es parla gaire del problema de l'habitatge , malgrat que és un dret reconegut a la Constitució, el dret a una vivenda digna.


Els interessats en aquesta iniciativa se'n poden informar a la seu de l'Associació de Veïns de La Floresta, que ha creat un espai per tractar aquesta qüestió cada dia de sis a vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.