La Festa Major del barri del Monestir reuneix els veïns a la botifarrada popular


Temes relacionats

S'ajorna el pregó de la Festa Major del barri del Monestir per la pluja ( 4/oct/13)


  • Comparteix:

La festa del Monestir comença el dia amb un bon esmorzar

La festa del Monestir comença el dia amb un bon esmorzar

Una botifarrada popular, una exhibició d'arts marcials i música en viu són algunes de les propostes que ofereix aquest dissabte la Festa Major del barri del Monestir. L'organització manté les activitats, tot i l'avís per precipitacions del Servei Meteorològic de Catalunya que va motivar l'anul·lació aquest divendres del pregó.

La botifarrada popular reunirà a les pistes de Sant Francesc els veïns del barri del Monestir per encetar els actes de la seva festa grossa preparats per a aquest dissabte. Aquest espai també acollirà per la tarda un campionat de petanca i l'exhibició de boxa xinesa i tailandesa.

La Festa Major del Monestir també centrarà les seves activitats a la plaça d'en Coll, on tindrà lloc una mostra de bitlles catalanes.

La jornada posarà el punt final a les pistes esportives de Sant Francesc amb la música en directe de l'orquestra Grup Loren.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.