Els Petits Talents actuen a les dues de la tarda als Petits Camaleons


  • Comparteix:

Vídeo participant de les germanes Maranillo amb 'Give your heart a break'

Vídeo participant de les germanes Maranillo amb 'Give your heart a break'

Els sis guanyadors del concurs Petits Talents, organitzat per Cugat.cat, actuaran aquest cap de setmana a les dues de la tarda en una proposta que s'emmarca dins el festival Petits Camaleons. Els concerts tindran lloc a l'espai Cugat.cat a les dues de la tarda amb una durada de 15 minuts cadascun.

'Històries del Mar' ha estat el vídeo més votat del concurs. La peça la interpreten Eduard Rubio, de 15 anys, i Iñaki Ramos, de 16 anys amb dues guitarres i veu. Aquests joves actuaran a les dues de la tarda aquest dissabte.


El duet de percussió format per Pol Turu i Max Gutierrez, d'11 anys tots dos, actuaran amb els seus 'cajones' flamencs a un quart de tres a l'espai Cugat.cat.


La veu de Júlia Mill, de 12 anys, i la seva proposta 'Rollin Sant Cugat' també es podrà sentir aquest cap de setmana a l'espai de Cugat.cat dins el festival Petits Camaleons a dos quarts de tres.


La segona posició de Petits Talents la va aconseguir Núria Baldi, de 13 anys, amb la proposta 'Sé que tornaràs' i la seva guitarra. Baldi actuarà diumenge a les dues de la tarda.


Sergi Megías, de 12 anys, actuarà a un quart de tres de la tarda al festival aquest cap de setmana amb el seu piano per interpretar 'The Stars Don't Shine', que li ha valgut el reconeixement del jurat.


'Give your heart a break' és la proposta de les germanes Laura i Mònica Maranillo, de 15 i 13 anys. La seva actuació els ha valgut la tercera posició, i actuaran a dos quarts de tres amb el seu piano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.