Els Bombers sufoquen quatre incendis de contenidors en una matinada


  • Comparteix:

Un dels contenidors en flames d'aquest divendres

Un dels contenidors en flames d'aquest divendres

Els Bombers de la Generalitat han treballat la matinada de divendres a dissabte en quatre incendis de contenidors ubicats a diferents carrers de la ciutat. Les flames han cremat un total de sis contenidors i han afectat un més, i també han provocat desperfectes en tres vehicles, segons els Bombers a Cugat.cat.

El primer avís s'ha rebut a dos quarts d'onze de la nit per un contenidor cremant al passeig Torre Blanca. Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una dotació dels Bombers. Gairebé una hora després, el cos ha tornat a sufocar un altre incendi en un contenidor, en aquest cas al passeig de Lluís Domènec i Montaner. El foc també ha cremat un vehicle i han quedat afectats un altre contenidor i dos cotxes més. Els Bombers han necessitat una hora per apagar les flames.

A les tres de la matinada, ha cremat un altre contenidor d'envasos a la rambla del Celler, on ha treballat una altra dotació dels Bombers. 11 minuts més tard, s'ha rebut un altre avís per un incendi a la mateixa via, en aquest cas per un contenidor de paper.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.