Un curs a la Casa de Cultura inicia els santcugatencs al voluntariat


  • Comparteix:

El curs iniciarà els assistents al món del voluntariat

El curs iniciarà els assistents al món del voluntariat

La Casa de Cultura acollirà les dues últimes setmanes d'octubre un curs d'iniciació al voluntariat. Es tracta d'una proposta de l'Escola de formació de voluntaris de la Federació Catalana de Voluntariat adreçada a majors de 16 anys amb ganes de conèixer el voluntariat des de dins.

El curs traçarà una panoràmica històrica del voluntariat des dels seus inicis i també tractarà qüestions com les motivacions, el perfil del voluntari, els drets i els deures. A més, exposarà als assistents les característiques dels idearis i els projectes, i reflexionarà sobre el compromís amb l'entitat i el treball en equip, entre altres temàtiques.

Les classes tindran lloc els dos darrers dilluns i dimecres d'octubre a dos quarts de sis de la tarda a la Casa de Cultura. El preu del curs és de 10 euros i les inscripcions estan obertes fins dimarts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.