Obres de millora al clavegueram a la zona del Parc Central


  • Comparteix:

Mapa dels carrers afectats / Font: Premsa Sant Cugat

Mapa dels carrers afectats / Font: Premsa Sant Cugat

Les obres de millora del clavegueram dels carrers d'Esteve Pila i Josep Vidal i Granés començaran dilluns de la setmana vinent i provocaran talls de trànsit en aquestes dues vies. Els treballs començaran al carrer d'Esteve Pila i un cop finalitzats, es preveu que cap al 4 de novembre, s'iniciaran al Josep Vidal i Granés.

L'actuació consisteix en la substitució de diversos trams de col·lectors de la xarxa. Dilluns vinent començaran els treballs al carrer d'Esteve Pila, entre Pere Serra i Joan Miró i es preveu que s'allarguin entre dues i tres setmanes, període en què no es podrà estacionar ni circular. Isidre Nonell i Salvador Dalí passaran a ser de doble direcció mentre durin les obres.

Un cop finalitzada aquesta primera fase, s'iniciarà l'actuació al carrer Josep Vidal, entre Pere Serra i Cabanas Alibau. Entre dues i tres setmanes serà la durada dels treballs que comportaran la prohibició del pas de vehicles i estacionament. Tampoc es podrà aparcar al carrer de Pablo Picasso, que passarà a ser de doble direcció mentre durin les obres.

Durant les obres es garantirà als veïns l’accés als guals de vehicles, excepte en moments puntuals en els que es notificarà amb temps suficient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.