80 persones participen a l'escarni davant la casa de Narcís Serra


  • Comparteix:

Independència per canviar-ho tot ha reunit 80 persones en l'escarni fet aquest dimecres davant la casa de l'expresident de CatalunyaCaixa Narcís Serra. Quatre dotacions de Mossos d'Esquadra s'han personat al lloc de la protesta, juntament amb Policia Local que ha tallat la via on s'ubica l'habitatge. Els concentrats apunten Serra, imputat per un delicte d'administració deslleial, com un dels casos a denunciar sota el lema 'Assenyalem l'oligarquia'.

Segons l'organització, unes 80 persones han participat a l'acte d'escarni davant l'habitatge de l'expresident de CatalunyaCaixa, Narcís Serra. Independència per canviar-ho tot ha convocat la ciutadania a la plaça de Lluís Millet, des d'on els participants han llançat consignes contra l'exministre, imputat per un delicte d'administració deslleial.

El membre de la plataforma Independència per canviar-ho tot Albert Artigas ha destacat que la figura de Serra resumia totes les accions de protesta que estan duent a terme.

Albert Artigas

Parlem de desnonaments, de gent estafada per les preferents, d'una persona que s'ha posat sous milionaris... Una persona així cristal·litzava el que nosaltres reivindicàvem i li hem fet aquest escarni.


Un acte que s'ha desenvolupat sense incidències remarcables, tret de la decisió de Policia Local de tallar al trànsit el carrer on viu Serra. Fins al lloc de la protesta també s'han desplaçat quatre dotacions de Mossos d'Esquadra.

L'acció forma part de la campanya de la plataforma Independència per canviar-ho tot, que ha emplaçat els santcugatencs a participar a la manifestació nacional que el col·lectiu ha convocat a Barcelona, dissabte de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.