Visibles, que fomenta la dona a càrrecs de responsabilitat, contacta amb l'Ajuntament


  • Comparteix:

Detall del web de l'associació / Font: Visibles.org

Detall del web de l'associació / Font: Visibles.org

L'associació Visibles, que treballa per la promoció de la dona en l'àmbit directiu, es presentarà aquest mes a l'Ajuntament amb la intenció de donar-se a conèixer i cercar mecanismes de col·laboració. L'entitat, que té dues santcugatenques a la junta, duu a terme accions en diversos àmbits per fomentar el canvi de mentalitat de les empreses però també d'homes i dones.

La presidenta, Montse Pichot, i la vocal i santcugatenca Elisabet Golobardes han explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat la filosofia i funcionament de l'associació. És una entitat formada per homes i dones que fa xerrades en l'àmbit educatiu, accions concretes dins el món laboral i activitats de difusió per posar en valor el paper de la dona en els càrrecs directius d'empreses i institucions.

Pichot ha explicat que l'associació ha creat una base de dades amb els perfils de les dones que consideren visibles i analitzen les aportacions que aquestes poden fer a les empreses.

Montse Pichot

Construïm una base de dades de dones que qualifiquem de visibles. Fem un procés per entendre els seus valors i com poden ajudar que els consells d'administració canviïn.


L'associació està oberta a homes, dones, entitats i institucions que no han de pagar cap quota. L'únic requisit per adherir-se al col·lectiu és assumir els seus valors i objectiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.