Comença la col·locació de les línies d'alta tensió que aniran soterrades


  • Comparteix:

Els treballs de col·locació han començat a l'avinguda de Baixador

Els treballs de col·locació han començat a l'avinguda de Baixador

Els treballs per instal·lar les noves línies d'alta tensió a les rases obertes a Mira-sol i Valldoreix comencen aquest divendres a l'avinguda de Baixador amb el carrer de Sarrià del territori. Un cop fet el soterrament i la retirada de les línies aèries, al gener es procedirà a treure les torres amb l'objectiu que al 18 febrer es culmini finalment el procés.

Segons ha pogut saber Cugat.cat, aquest divendres es col·locaran els primers metres de les noves línies d'alta tensió que han d'anar a les rases obertes a Valldoreix i Mira-sol. L'actuació comença a Valldoreix, a l'avinguda de Baixador amb el carrer de Sarrià.

Els treballs d'instal·lació de les línies a les rases podrien durar, aproximadament, dues setmanes. A continuació es procedirà a fer el soterrament de les línies i la seva connexió. La previsió és que, després de treure les línies aèries, s'endegui la retirada de les torres d'alta tensió.

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha destacat la importància d'acabar amb una espera llargament esperada i reivindicada.

Josep Puig

Suposa un èxit molt important perquè són unes torres centenàries i sempre s'han considerat una agressió al paisatge.


La previsió és que al 18 de febrer la desaparició de les línies d'alta tensió del cel de Valldoreix i Mira-sol sigui una realitat. Un pas que obrirà la porta a la creació d'una nova centralitat a Valldoreix, amb la dotació de diversos espais i equipaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.