El Puig Madrona i l'esplanada de l'ermita, espais de trobada a l'Aplec de la Salut


  • Comparteix:

Els geganters de Sant Cugat a l'aplec de l'any passat / Font: EMD

Els geganters de Sant Cugat a l'aplec de l'any passat / Font: EMD

Els valldoreixencs tenen una nova cita aquest dissabte a l'ermita de la Salut, que acollirà el tradicional aplec que reuneix entitats i veïns. La celebració de la missa de la Mare de Déu, una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa i la cantada de la Coral l'Harmonia seran les propostes que acompanyaran el dinar de germanor.

L'Aplec de la Salut reunirà centenars de persones a l'esplanada de l'ermita com cada 12 d'octubre. A banda de la tradicional missa, es farà una visita guiada de l'ermita a càrrec del president de Valldaurex, Juanjo Cortés. L'associació Valldoreix Espais Naturals (VEN) també ha organitzat una pujada al Puig Madrona, on espera reunir un centenar de caminants i que comptarà amb els Gegants de Sant Cugat, que oferiran després una ballada. Els geganters pujaran per recordar el seu company Santi Barnils.

El vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Quim Castelló, ha assegurat que la voluntat de l'aplec és posar de relleu l'esperit ciutadà reunint els ciutadans a l'esplanada.

Quim Castelló

Allò més important és l'esperit ciutadà que és allò que es pretén. Pujar tots plegats i que cada vegada pugi més gent, i que sigui un motiu de joia per a tots.


Com en els darrers anys, no està permès fer foc a la zona i els assistents es reuniran en un dinar popular amb carmanyola a partir de les dues de la tarda. L'ascensió al Puig Madrona donarà el tret de sortida a les deu del matí des de Can Monmany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.