Sant Cugat commemora el Dia de la Salut Mental amb diverses activitats


  • Comparteix:

Segons l'OMS una de cada quatre persones tindrà transtorn mental / Font: Gencat.cat

Segons l'OMS una de cada quatre persones tindrà transtorn mental / Font: Gencat.cat

Un taller de jardineria, un videoclip i diverses actuacions musicals són les activitats que acollirà la ciutat aquest dissabte amb motiu del Dia Internacional de la Salut Mental. La Casa de Cultura serà el centre dels actes que començaran a les deu del matí i a les sis de la tarda.

Sensibilitzar la ciutadania, trencar l'estigma que pateixen les persones amb malalties mentals i informar les persones que encara no estan diagnosticades són el objectius dels actes que acull la ciutat. L'acció simbòlica tindrà lloc als jardins de la Casa de Cultura on els participants podran plantar llavors per la salut mental a partir de les deu del matí. A les sis, es projectarà el videoclip 'Atrévete' de l'associació ASSADEGAM i es faran diverses actuacions musicals.

Els actes de commemoració del Dia Internacional de la Salut Mental, que té lloc el 10 d'octubre, van començar el 1992 però no van arribar a Catalunya fins el 2005. Sant Cugat s'ha sumat a les activitats de sensibilització amb un programa organitzat per la Taula de Salut Mental i l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.