La PAH aconsegueix iniciar negociacions per a una dació en pagament


  • Comparteix:

El santcugatenc Raúl Salinas ha aconseguit que Banco Popular s'avingui a negociar una dació en pagament i un lloguer social per afrontar el deute hipotecari acumulat amb l'entitat. Després de set mesos sense resposta, Salinas ha aconseguit aquest compromís un cop s'ha reunit aquest dijous amb els responsables de Banco Popular acompanyat d'una quinzena de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sant Cugat.

Raúl Salinas té un deute de 238.000 euros amb Banco Popular. Al març va sol·licitar la dació en pagament i un lloguer social a l'entitat financera sense obtenir cap resposta. Aquest dijous s'ha reunit de nou amb els responsables del banc, però en aquesta ocasió ha estat acompanyat per membres de la PAH que han fet pressió des del carrer mentre tenia lloc la reunió.

Salinas ha mantingut una conversa amb el responsable del departament de Riscos de Banco Popular, a qui ha presentat la seva proposta de dació a canvi d'un lloguer social de 300 euros mensuals. L'afectat ha dit a Cugat.cat que aquesta possibilitat es veu amb bons ulls des de l'entitat, que s'ha compromès a estudiar-la i a donar resposta d'aquí a 20 dies. Salinas ha celebrat aquesta decisió ja que és la primera porta que Banco Popular obre al diàleg.

Raúl Salinas

Ara que hem vingut amb companys de la PAH hem pogut parlar amb el cap. He proposat dació en pagament i lloguer social de 300 euros mensuals.


Una quinzena de membres de la PAH de Sant Cugat s'han concentrat de manera pacífica a les portes de l'entitat bancària, ubicada a l'avinguda de Rius i Taulet, mentre tenia lloc la reunió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.