La segona campanya sobre drogues actuarà en benzineres i autoescoles


  • Comparteix:

Alertar els conductors sobre els riscos de barrejar conducció i drogues és l'objectiu de la segona campanya d'informació i sensibilització que l'Ajuntament farà a benzineres i autoescoles. La campanya se centrarà en el consum de cànnabis i cocaïna, dues drogues de gran incidència entre adolescents i joves.

Els materials informatius que s'utilitzaran en la campanya i que es repartiran a les onze autoescoles i les vuit benzineres de la ciutat han estat facilitats pel departament de Salut de la Generalitat. La campanya consistirà a distribuir 11.000 fulletons del programa 'Els fantasmes de la coca', 800 del programa 'Cannabing' i 25 jocs de pòsters del programa 'Tingues-ho clar'.

Des de l'àrea de Sanitat i Serveis Socials, el regidor Enric Tomàs enviarà una carta als 19 punts de difusió on s'explicarà el funcionament de la campanya i se sol·licitarà la seva col·laboració.

Tomàs espera que enguany es puguin millorar els resultats de l'edició de l'any passat.

Enric Tomàs

Les perspectives són superiors a les de l'any passat, precisament per l'èxit obtingut en la primera edició. Tothom ha de contribuir en la prevenció de la salut.


En la mateixa línia, està previst que aquest dimecres se celebri una jornada sobre drogues i comportaments de risc al Casal de Joves TorreBlanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.