L'Escola Fusió actua aquest dissabte per solidaritzar-se amb els malalts d'ictus


Temes relacionats

Sant Cugat aproparà la realitat de l'ictus amb diverses activitats (23/oct/13)


  • Comparteix:

L'Escola de Música i Dansa Fusió ofereix aquest dissabte un concert solidari a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels amb motiu dels actes de commemoració del Dia Mundial de l'Ictus. L'actuació tindrà lloc a les vuit del vespre i comptarà amb el testimoni d'una usuària d'AVAN.

La directora de l'Escola Fusió, Gemma Navarra, ha expressat el seu agraïment per col·laborar amb aquest concert, en el qual participaran un quartet de corda, el Cor Jove Fusió i l'orquestrina Fusió.

Gemma Navarra

Intervendrà el quartet In Crescendo i el Cor Jove Fusió, i clourà el concert l'orquestina Fusió.


A Catalunya, l'ictus és la primera causa de mort entre les dones majors de 65 anys i la segona en els homes. També representa la primera causa de discapacitat greu en l'adult i la segona causa de demència.

És important dur una vida saludable per tal de prevenir l'ictus. També s'han de saber reconèixer els primers símptomes per tal d'actuar de manera molt ràpida en cas que hi hagi la sospita que algú del nostre voltant n'està patint un. Com més es trigui a anar a l'hospital, més greus poden ser els efectes posteriors. Després de patir un ictus, cal fer les teràpies per tal que la recuperació sigui al més ràpida i bona possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.