Sant Cugat acull el fòrum anual d'Amnistia Internacional


  • Comparteix:

Logotip d'AI / Foto: AI

Logotip d'AI / Foto: AI

Amnistia Internacional de Catalunya celebra aquest cap de setmana el seu fòrum anual i ho fa a la Casa de Cultura aquest dissabte. La trobada vol promoure el debat i reflexionarà sobre la vulneració dels drets a l'Estat Espanyol des de diferents punts de vista.

A tres quarts de nou del matí un esmorzar donarà la benvinguda als participants al fòrum. A dos quarts d'onze, la presidenta d'Amnistia Internacional Catalunya encetarà la jornada que tractarà en tres blocs la situació dels drets a l'Estat espanyol.

El primer bloc a tractar, a partir d'un quart de dotze i té per títol 'Reinventar la democràcia?'. El següent apartat, que es debatrà a dos quarts d'una, té per títol 'Els efectes de la crisi: mobilització social per al dret a la salut.

A dos quarts de tres de la tarda serà el moment de la pausa per dinar i a les quatre es reprendran les sessions amb el tercer bloc, 'La criminalització de la dissidència?'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.