A presó un atracador de benzineres, una d'elles a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra s'han encarregat de la investigació / Font: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra s'han encarregat de la investigació / Font: Mossos d'Esquadra

Un home de 31 anys de Terrassa ha ingressat a presó per sis atracaments a benzineres del Vallès Occidental, una d'elles a Sant Cugat. A l'imputat se li atribueixen delictes de robatori amb intimidació i robatori amb força a domicili, robatori de vehicle, danys i atemptat a agents de l'autoritat.

Els Mossos van fer la detenció dimecres passat, dues setmanes després de l'inici de la investigació. Un seguiment que la policia nacional va obrir arran d'un robatori amb intimidació a una benzinera de Terrassa, en què el detingut va endur-se la recaptació de la caixa.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa va assumir la investigació per localitzar i detenir el presumpte autor. Mentre continuaven les indagacions, l'home va perpetrar dos atracaments a dues benzineres de Ripollet i Sant Cugat.

Com que el presumpte atracador era molt actiu i itinerant, les unitats d’investigació de Cerdanyola i Rubí es van sumar a la tasca d'esclarir els fets. Hores després dels atracaments a aquestes ciutats, l’autor va tornar a actuar a Terrassa, a dues benzineres més.

El dispositiu establert a Terrassa durant el mateix dia per localitzar l’atracador va acabar amb la detenció de l'home, que té nombrosos antecedents per robatoris. L'atracador va oposar forta resistència, fet pel qual van resultar ferits lleus els agents i va causar danys en el vehicle patrulla.

L'home va ser posat a disposició judicial i el jutge va decretar ingrés a presó. La investigació està oberta per determinar si el detingut ha participat en altres robatoris similars al territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.