Sant Cugat ja fa olor de castanyes i moniatos


  • Comparteix:

Moniatos i castanyes omplen Sant Cugat / Font: ACN

Moniatos i castanyes omplen Sant Cugat / Font: ACN

Les parades de castanyes i moniatos ja ocupen els carrers de Sant Cugat els dies previs a la castanyada. Els santcugatencs poden aconseguir aquests productes a quatre punts al centre: a les places dels Quatre Cantons, d'Octavià, del Doctor Galtés i del Rei.

Els castanyers de la ciutat volen fidelitzar la clientela i mantenir les vendes de l'any passat. Segons alguns propietaris de les parades de castanyes, la calor juga en contra de les vendes, però la tradició encara pesa força i convida els santcugatencs a comprar aquest fruit de Tots Sants.

Castanyers

Nosaltres en venem moltíssimes cada dia, en total aproximadament 200 quilos. / Hem venut bastant, fa una mica de calor, però es ven.


També han assegurat que les escoles promouen la cultura de la castanyada i ajuden els venedors a mantenir les vendes any rere any.

Una de les venedores, Lupe Díaz, també ha apuntat l'augment de professionals en els darrers anys en aquest sector.

Lupe Díaz

Hi ha gent nova de fa un any o gent que mai més s'hi ha posat. Penso que molts s'atreveixen a ser castanyers sense tenir-ne gaire idea.


Tot i així les prespectives per aquest any són positives i els venedors tenen l'esperança d'acabar la temporada com altres anys. Esperen que arribi el fred i que en les properes setmanes s'acabin complint les seves previsions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.