Pares i nens pinten un grafit a l'escola Santa Isabel per recuperar l'espai


  • Comparteix:

El mur de l'escola Santa Isabel ha estat el protagonista en una jornada festiva al centre

El mur de l'escola Santa Isabel ha estat el protagonista en una jornada festiva al centre

El mur de l'escola Santa Isabel compta des d'aquest dissabte amb un grafit autoritzat elaborat per pares, mestres i alumnes per transformar l'aspecte degradat de l'espai. La iniciativa, impulsada per l'AMPA de l'escola, s'emmarca en la Festa de Germanor del centre i en el programa '1,2,3, Grafff' que promou l'Ajuntament.

Aquest és el quart grafit que es realitza a la ciutat en el marc del projecte '1,2,3, Grafff'. El mur, que es trobava amb aspecte degradat i té una llargada de 26,22 metres, l'han pintat els pares, nens i professors del centre educatiu. L'espai compta ara amb un paisatge de fons amb colors vius i siluetes de personatges que sembla que s'apropin a l'escola.

El regidor de Joventut, Raül Grangé, ha explicat que l'objectiu d'aquesta activitat és rehabilitar espais degradats amb la participació de la ciutadania i donar valor a l'art modern i del grafit. A més, Grangé ha remarcat la importància d'aquesta iniciativa, ja que els nens aprenen a diferenciar les pintades artístiques dels actes incívics.

Raül Grangé

Els nens podran veure quina mena de grafit està malament i embruta i quin fa la vida més agradable. És un acte participatiu on col·laboren tots els components de la comunitat educativa.


L'artista i organitzadora de la iniciativa, Maria Fabre, ha qualificat l'activitat com un gran repte, per la dificultat d'organització i el càlcul de la pintura. Tot i així, ha apuntat que el resultat és impressionant.

Maria Fabre

És un gran repte com a artista. És una feina complicada, però molt enriquidora. Ha estat difícil calcular les quantitats, ja que els nens utilitzen molta pintura. El resultat serà impressionant.


A més de la pintada al mur, l'AMPA de l'escola ha organitzat diverses activitats en el marc de la Festa de Germanor. Partits de futbol entre pares i fills, un esmorzar solidari i una botifarrada han completat la jornada festiva de l'escola Santa Isabel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.