El vi amb fermentació en barrica, millor acompanyament pels guisats de tardor


  • Comparteix:

Bouquet d'Alella ha protagonitzat la xerrada-tast de l'Ateneu

Bouquet d'Alella ha protagonitzat la xerrada-tast de l'Ateneu

El vi fermentat en barrica és el més recomanable per a l'època de la tardor perquè ofereix el millor acompanyament als guisats típics d'aquesta estació. El celler Bouquet d'Alella, que ha protagonitzat la xerrada-tast de vi de l'Ateneu aquest dimarts, ha portat el vi 'Blanc +' com a exemple de fermentació en barrica.

Les vinyes de Bouquet d'Alella estàn ubicades arran de mar i també a 340 metres d'alçada. Aquesta distribució fa que els seus vins mantinguin la salinitat del mar sense perdre les característiques de la muntanya. El responsable de Bouquet d'Alella i expert en vins, Pau Rucabado, recomana els vins fermentats en barrica per a l'època de la tardor.

Pau Rucabado

El vi 'Blanc +' i el negre de 'Shyra' encaixen moltíssim amb els guisats de tardor


Bouquet d'Alella va néixer fa tres anys i una de les claus del seu èxit és l'enoturisme. El celler organitza activitats per donar a conèixer els seus vins 'Blanc', 'Blanc +', 'Shyra' i 'Pur Dolç'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.