La crisi i la calor es deixa notar en la venda de panellets


  • Comparteix:

El panellet de pinyó continua sent el més venut

El panellet de pinyó continua sent el més venut

La crisi i les altes temperatures dels darrers dies han afectat la venda de panellets a la ciutat. Les pastisseries consultades per Cugat.cat afirmen que s'han venut menys panellets respecte als anys anteriors i confien que aquest dijous augmentin les vendes.

Les pastisseries de la ciutat s'omplen de panellets de vainilla, cafè, cirera, codony i coco però, malgrat la variada oferta, els tradicionals sabors de pinyons i amella són els més demanats pels santcugatencs.

Enguany, la crisi i la calor han fet que les vendes siguin les més baixes que es registren des de fa temps però s'espera remuntar les xifres, segons han explicat les responsables de les pastisseries M. Valls i Petritxol, Manoli Sánchez i Núria Julià.

M. Sánchez / N. Juli

Costa una mica a causa de la crisi. / La crisi, el final de més i la calor s'han deixat notar aquest any.


Els santcugatencs han comprat panellets per tastar-los però les pastisseries afirmen que la majoria s'espera fins l'últim moment per fer la compra. Núria Julià creu que el fet que sigui final de mes i que el preu del producte sigui tan elevat també afecten la venda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.