L'Hamburg i el Telefèric es queden a les portes de la Millor Tapa de l'Any


  • Comparteix:

Els responsables del restaurant 'El Cable', que ha obtingut la Millor Tapa de l'Any / Font: ACN

Els responsables del restaurant 'El Cable', que ha obtingut la Millor Tapa de l'Any / Font: ACN

Els bars santcugatencs Hamburg i Telefèric s'han quedat a les portes d'obtenir el guardó Millor Tapa de l'Any, que s'ha atorgat aquest diumenge al restaurant El Cable de Sitges per la seva tapa de tàrtar de tonyina vermella. El certamen, organitzat pel Gremi d'Hostaleria de Sitges i Estrella Damm, ha reconegut l'hamburguesa del restaurant Cal Xirricló de Balaguer amb el segon premi. La tapa de marisc del bar Xamfrà del Fòrum de Tarragona ha quedat en tercera posició.

El bar Telefèric ha presentat un rotllo de magret farcit de foie amb crema de formatge i tomàquet caramel·litzat sobre un llit de mil fulls. De la seva banda, l'Hamburg ha concursat amb una bomba, és a dir, una bola de patata fregida farcida de ceba, pernil i ou de guatlla. Al concurs hi han participat 18 espais d'hostaleria d'arreu de Catalunya amb les propostes guanyadores de les més de 50 rutes de tapes que s'han celebrat durant aquest any. Es tracta de la primera edició del certamen, que ha tingut lloc a l'Hotel Melià de Sitges en un acte obert a la ciutadania.

Amb aquesta inciativa, l'organització vol donar valor a la tapa perquè consideren que aquest plat juga un paper cabdal i té molt de recorregut dins la gastronomia catalana. Les tapes finalistes es poden tastar a partir d'aquest dilluns i fins al 10 de novembre a 18 establiments de Sitges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.