25 dones participen en un taller de formació ocupacional de les Planes


  • Comparteix:

Les jornades s'han desenvolupat al casal de Les Planes

Les jornades s'han desenvolupat al casal de Les Planes

25 ciutadanes han participat en el taller de formació ocupacional 'Dones treballadores de les Planes', organitzat pel del Pla de Barris de les Planes. El programa s'ha desenvolupat entre març i octubre.

El projecte comptava amb quatre tallers formatius per proporcionar una formació completa a les participants. Un taller de treball personal per reconèixer el poder personal i treballar l'autoestima i un altre sobre economia domèstica que donava les claus per administrar el temps i estalviar diners han estat els primers pasos.

El programa finalitzava amb dos tallers centrats en el sector de mercat i empresarial. D'una banda, les dones han après preparar un vídeo-currículum i gestionar la seva imatge. De l'altra, en el taller 'Negoci propi' s'han explicat etapes d'un Pla d'Empresa. El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat i el fons social europeu de la Unió Europea han col·laborat en els tallers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.