Sant Cugat tindrà una dotzena de punts de recollida del Gran Recapte


  • Comparteix:

Imatge del Gran Recapte de l'any passat a la ciutat

Imatge del Gran Recapte de l'any passat a la ciutat

Sant Cugat tindrà una dotzena de punts de recollida de la 5a edició del Gran Recapte, que es destinarà a la secció local de Càritas i al Centre Sant Medir. Organitzat pel Banc dels Aliments per als dies 29 i 30 d'aquest mes, l'objectiu és arribar a tot el país als tres milions de quilos d'aliments recollits i els 15.000 voluntaris.

El Gran Recapte de l'any passat va superar de llarg l'objectiu de recollir 1,4 milions de quilos d'aliments i finalment va recaptar 2,7 milions. Enguany, el Banc dels Aliments s'ha fixat els tres milions de quilos com a objectiu. Durant divendres 29 entre les quatre de la tarda i les nou del vespre, i el dissabte següent entre deu i dos quarts de tres de la tarda i de quatre a nou del vespre s'habilitaran espais per desar els productes de la mà dels voluntaris i coordinadors.

El coordinador del Gran Recapte a Sant Cugat, Sergi Figueres, ha destacat que la pobresa ha augmentat i que aquesta afecta al 32% de la població catalana. Per aquest motiu, afirma Figueres, el Banc d'Aliments intenta pal·liar les necessitats d'alimentació d'aquestes famílies i demana que la societat hi aporti aliments bàsics com oli, llet, llegums, pasta, arròs i farina.

Sergi Figueres

El que vol fer el Gran Recapte és pal·liar aquestes necessitats alimentàries de la població.


A Sant Cugat es poden lliurar aliments als mercats de Pere San i Torreblanca, als tres supermercats Mercadona, als quatre de Condis, a Veritas i Opencor. Els productes recollits es destinaran a la secció local de Càritas i a la residència Centre Sant Medir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.