'El mirall d'aigua' d'Emili Garcia, guanyador del Tot Fotoportada 2013


  • Comparteix:

Fotografia de família dels guanyadors i patrocinadors del concurs

Fotografia de família dels guanyadors i patrocinadors del concurs

Emili Garcia, Manuel Escalada, Manuel Sergio López, Eduard Mondrego i el perfil d'Instagram @begobel són els guanyadors de les diferents categories del concurs Tot Fotoportada 2013. Al certamen, hi han participat unes 800 fotografies i la categoria que ha comptat amb més participació ha estat Instagram.

Les categories del 16è concurs que organitza la guia 'Tot Sant Cugat' són 'Vacances', 'Festa Major', 'Esport', 'Paisatge' i 'Instagram'. En total, la publicació ha repartit un total de 26 premis que, amb la participació de diversos patrocinadors, han lliurat premis valorats en més de 8.000 euros, entre tots.

El director del 'Tot Sant Cugat', Josep Maria Vallès, ha expressat que la categoria d'Instagram ha estat el revulsiu d'enguany, i ha destacat la varietat geogràfica de les instantànies presentades al concurs.

Josep Maria Vallès

Destacaria que Sant Cugat és una ciutat molt viatgera, hi ha fotografies d'arreu del món. A Sant Cugat hi ha molt d'interès per la fotografia.


Les fotografies participants estan exposades a la Casa de Cultura des d'aquest dimecres i fins el primer diumenge de desembre. Aquesta mostra també compta amb un apartat solidari on l'entitat Jeroni de Moragas exposa les 12 fotografies que il·lustren el seu calendari per al 2014.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i diversos representants dels grups municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.