Creu Roja organitza una passejada per recaptar fons contra la malnutrició infantil


  • Comparteix:

Detall del cartell de la convocatòria / Foto: Creuroja.org

Detall del cartell de la convocatòria / Foto: Creuroja.org

Sant Cugat acollirà el dissabte 30 de novembre una de les 17 Passejades Solidàries que Creu Roja organitza a diferents ciutats de Catalunya entre novembre i desembre amb l'objectiu de recaptar fons per als seus projectes d'alimentació infantil. Els participants a la caminada, que arribarà fins el Sincrotró Alba, podran gaudir d'esmorzars, xocolatades i activitats lúdiques.

Les passejades s'organitzen des de diferents seccions de l'entitat de l'entorn de Collserola. La ruta santcugatenca sortirà de la seu de Creu Roja al carrer de la Mina i es dirigirà cap al sector del Sincrotró Alba on es reunirà amb la caminada organitzada des de Cerdanyola.

El tècnic de Creu Roja David Bea ha explicat que la intenció és posar llum sobre la situació de l'alimentació infantil. Un problema que no troba el ressò suficient en la societat, ha dit, i, d'altra banda, recollir recaptar per posar remei a aquesta situació.

David Bea

Cal conscienciar sobre aquest problema. No hi ha nens que passin gana però si que estan desnutrits. Quan el col·legi està tancat no reben tots els aliments que necessiten.


Els interessats a participar-hi poden fer la inscripció prèvia al web Creuroja.org o el mateix dia de la caminada. La cita és el dia 30 de novembre a les onze del matí. El recorregut serà de prop d'hora i mitja, calculant anada i tornada. Creu Roja proposa als participants un donatiu voluntari al voltant de cinc euros.

Una vegada arribats al Sincrotró, l'organització ha preparat un seguit d'activitats i sorpreses per als assistents.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.