Les associacions es bolquen en la Festa del Parc Natural de Collserola


  • Comparteix:

Sant Cugat celebra la festa del parc / Foto: Localpres

Sant Cugat celebra la festa del parc / Foto: Localpres

'Parc saludable = gent saludable' és el lema de la Festa del Parc Natural de Collserola que compta amb la implicació de diverses entitats i del consistori. És una iniciativa que vol fomentar el gaudi del parc juntament amb les bones pràctiques per a la seva conservació.

Des del dimecres de la setmana vinent fins al 24 de novembre, més de 40 activitats fomentaran el coneixement del territori amb propostes lúdiques i esportives que incidiran amb el bon ús dels espais naturals. La proposta implica les diferents poblacions que envolten la serra, així com entitats de caire divers. Des de Sant Cugat s'han afegit a la proposta el Club Muntanyenc, El Mussol, la Penya Regalèssia, l'Ortiga, l'empresa VAIC i CPNSC.

Una jornada de portes obertes a l'ermita de Sant Medir, una ruta guiada amb bicicleta elèctrica i sortides guiades pel parc són algunes de les propostes que ofereixen les associacions locals. L'objectiu d'aquestes activitats, que són gratuïtes, és fer salut i col·laborar en el manteniment i la millora dels sistemes naturals de la serra. Un 40% del terme municipal de Sant Cugat forma part del parc natural de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.