Sant Cugat no veu necessari, ara per ara, la construcció d'un nou Hospital


  • Comparteix:

S'aposta més per integrar l'HGC a la XHUP.

S'aposta més per integrar l'HGC a la XHUP.

El regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, considera prematura la demanda d'un nou hospital comarcal plantejada per la Mancomunitat de Municipis de Cerdanyola, Montcada i Ripollet. Tomàs coincideix en aquest punt amb la consellera de Sanitat, Marina Geli, que va assegurar que abans és prioritari potenciar el funcionament conjunt entre l'Hospital de Terrassa i el Parc Taulí.

La construcció d'un nou hospital comarcal ha de passar, abans, per un estudi en profunditat de la política sanitària de la comarca i, en cap cas ha de plantejar-se com una solució immediata als problemes actuals que, en aquest tema, pateixen els municipis del Vallès. Així ho ha expressat el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, que ha assegurat que intentar resoldre el dèficit sanitari de la comarca amb un hospital nou és precipitat i que cal pensar abans en solucions alternatives com per exemple, fomentar els equipaments sanitaris ja existents.

Enric Tomàs

Cal fer una anàlisi acurada de les necessitats de Sant Cugat a mig i llarg termini i, en funció d'això, decidir les inversions


Pel que fa a la demanda, feta també per Cerdanyola, Montcada i Ripollet, d'incorporar l'Hospital General de Catalunya a la Xarxa hospitalària de Servei Públic, Tomàs ha assegurat que seria la solució ideal per Sant Cugat, sobretot pensant en el futur creixement de la població. Tot i així, Tomàs ha assegurat que la ciutat no té problemes d'assistència sanitària.

Enric Tomàs

Actualment a Sant Cugat no hi ha problemes d'assistència sanitària però cal pensar en el futur creixement de la població.


Recordem que l'Hospital General de Catalunya, que compta amb serveis de diagnosi i tractament molt especialitzats, ja ofereix alguns serveis públics, com el 061 per a emergències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.