Els Gausacs coronen a casa la tripleta de 8


Temes relacionats

Els Castellers descarreguen la seva primera tripleta de 8 (27/oct/13)

Els Castellers de Sant Cugat carreguen per segona vegada la clàssica de 8 (29/set/13)

Els Gausacs assoleixen a Valldoreix la primera clàssica de 8 (15/set/13)


  • Comparteix:

Els Gausacs han aconseguit aquest diumenge descarregar la seva primera tripleta de 8 a la ciutat. Els camises verdes han portat a la plaça d'Octavià el 3 de 8, el 4 de 8 i el 2 de 8 amb folre. D'aquesta manera, els Castellers de Sant Cugat han repetit a casa la fita aconseguida fa dues setmanes a Vilafranca del Penedès. La colla ha estat acompanyada en la seva Diada pels Sagals d'Osona i els Castellers de Badalona.

La colla de Sant Cugat ha esclatat d'alegria en completar la tripleta de 8 a casa. Tot i que el vent ha dificultat la construcció dels castells, els Gausacs han descarregat el 3 de 8, el 4 de 8 i el 2 de 8 amb folre i han assolit així una fita que perseguien des de fa més d'un any, tal com ha explicat un dels caps de colla, Toni Castanyer.

Toni Castanyer

Era una espineta que teníem clavada. La colla ha esclatat d'alegria, perquè hem aconseguit resoldre-ho.


Els Sagals d'Osona i els Castellers de Badalona han participat a l'actuació. Els primers han descarregat el 4 de 7, el 3 de 7 i la torre de 7, mentre que els segons han descarregat el 4 de 7, el 3 de 6 amb agulla i el 4 de 7 amb agulla. Pels Gausacs, els resultats de l'actuació suposen un impuls que els empeny a consolidar els castells de 8 i provar noves construccions. El pilar de 6, el 5 de 8 i el 7 de 8 són els propers reptes dels camises verdes, segons ha afirmat un dels caps de colla, Toni Serra.

Toni Serra

Tenim un pilar de 6 que s'ha de treballar i els ulls posats en un 5 de 8 i un 7 de 8.


Amb la celebració de la Diada, els Gausacs posen punt final a la temporada i descansen fins a les properes actuacions, previstes per a l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.