El cicle 'Dóna la nota', el tai-txi i Tarragona, a 'El temps oportú' d'aquesta setmana


  • Comparteix:

'El temps oportú' dóna a conèixer la iniciativa 'Dóna la nota' / Font: La Xarxa

'El temps oportú' dóna a conèixer la iniciativa 'Dóna la nota' / Font: La Xarxa

El programa 'El temps oportú' d'aquesta setmana assisteix als concerts del cicle 'Dóna la nota', a l'Hospital Sant Joan de Déu, per recaptar fons per a un nou hospital de dia. També passa el dia oportú a Tarragona, practica tai-txi, visita el Celler Sicus al Baix Penedès, demana a l'actor Eduard Fernández pel seu temps lliure ideal, va d'excursió amb nens als Espais Naturals del Delta del Llobregat i a la catedral de Santa Maria d'Urgell.



'El temps oportú' és el programa d'oci de La Xarxa. Una guia d'oci que recorre la geografia catalana per acollir les millors propostes de lleure, gastronomia, paisatges i rutes, escapades i aficions, en el moment idoni per fer-ho. Existeix una nova manera de viure l'oci, que dóna valor al temps lliure que tenim i cerquem per fer-ho. Tot val per passar-ho bé, divertir-nos i descansar, però és innegable que una nova forma de fer turisme s'està fent lloc: el turisme solidari, el turisme responsable o sostenible. Formes d'oci on el més important no és quant costa fer alguna cosa, sinó el per què ho fem i com ho fem.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.