El diari digital 'Sant Cugat Informa' surt l'1 de desembre amb Xavier Boix com a editor


  • Comparteix:

Joan Murcia i Xavier Boix, aquest matí

Joan Murcia i Xavier Boix, aquest matí

La ciutat tindrà a partir de l'1 de desembre amb un nou mitjà d'informació: el diari digital 'Sant Cugat Informa'. L'excopresident d'ICV, Xavier Boix, és l'editor del mitjà que neix del conveni signat aquest dimecres amb el director de 'Terrassa Informa' i 'Sabadell Informa'.

Segons publica aquest dimecres 'Sabadell Informa' i 'Terrassa Informa', el seu director, Joan Murcia, ha signat un acord de col·laboració amb l'editor de 'Sant Cugat Informa', Xavier Boix, per fer realitat l'arribada del nou mitjà de comunicació local.

'Sant Cugat Informa', que no té operativa pàgina web, s'estrenarà a la xarxa l'1 de desembre, un diumenge. Segons ha escrit al seu blog 'La mà esquerra', Boix diu que 'Sant Cugat Informa' vol donar una informació 'alternativa, més humana i profunda i donar veu als que avui no en tenen'.

Xavier Boix, que ha cursat estudis en Geografia i Història a la UAB, ha estat fins fa poc copresident d'ICV. El santcugatenc va ostentar la presidència del partit a la ciutat entre 1999 i 2003, i la copresidència entre 2011 i aquest any. Dins el partit ha portat a terme diferents responsabilitats en els últims anys a àmbit local, comarcal, supramunicipal i nacional.

També ser president de la formació a la comarca entre 2006 i 2011. En clau electoral, va ser alcaldable els anys 2003 i 2007, èpoques en les quals també va ser portaveu municipal.

En la seva trajectòria professional, al marge de la política, Boix va ser director de logística de La Sirena. En l'àmbit associatiu, va ser entrenador de bàsquet del Sub 20 de la UESC el 1998.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.