Es crea la Taula de Discapacitats dins el Pla Municipal de les Persones amb Minusvalideses


  • Comparteix:

Enric Tomàs és el regidor de sanitat i Serveis Socials.

Enric Tomàs és el regidor de sanitat i Serveis Socials.

L'Ajuntament i les entitats que treballen amb les persones amb minusvalideses han creat la Taula de Discapacitats que es presentarà oficialment el proper dissabte 28 de febrer. Una de les primeres accions de la Taula serà el llançament d'una campanya de sensibilització entre la ciutadania. D'altra banda, el mateix dissabte es presenta l'exposició de fotografies presentades dins el concurs organitzat per la regidoria de Sanitat per posar de relleu les barreres arquitectòniques que encara queden a la ciutat.

Unes 40 instantànies s'han presentat fins avui al concurs organitzat per l'Ajuntament dins l'Any Europeu de les Persones amb Minusvalideses.

El dissabte 28 de febrer es donaran a conèixer els guanyadors i també es presentarà oficialment la Taula de les Discapacitats que aplega la Regidoria de Sanitat i Serveis Socials i les entitats que treballen amb les persones que pateixen alguna discapacitació.

Enric Tomàs, regidor de Serveis Socials ha explicat que una de les primeres accions de la taula serà posar en marxa un programa de conscienciació perquè els ciutadans siguem conscients de les complicacions que sovint afegim a la vida, ja de per si difícil, dels minusvàlids:

Enric Tomàs

La primera activitat serà sensibilitzar la ciutadania de la falta sovint de civisme a l'hora, per exemple, de deixar el cotxe.


Aquesta Taula s'emmarca dins el Pla Municipal de Persones amb Discapcitats. Segons Tomàs, l'objectiu és que les entitats que treballen dia a dia amb les persones amb minusvalideses proposin i siguin les que marquin les línies de treball a seguir:

Enric Tomàs

No volem que sigui un òrgan només consultor. Es vol que les entirats proposin, elaborin perquè són les més coneixedores.


El concurs de fotos forma part de les jornades 'Viure amb discapacitat, una realitat", organitzades per l'ajuntament a finals d'any dins l'Any Europeu de les Persones amb Discapacitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.