Previsió de més pluja i vent a la ciutat, però amb risc moderat


  • Comparteix:

L'episodi de vent i pluja ha passat per Sant Cugat sense grans incidències

L'episodi de vent i pluja ha passat per Sant Cugat sense grans incidències

L'Ajuntament manté activada la situació de prealerta del Pla Municipal de Protecció Civil davant l'avís per pluja intensa i d'acumulació d'aigua. De fet, Protecció Civil de la Generalitat també manté l'alerta per pluja, tot i que el risc a la comarca és moderat i ha rebaixat a fase de prealerta per vent.

L'episodi de pluja intensa i vent ha passat per la ciutat aquest dissabte sense grans incidències. Els serveis d'emergències locals s'han mobilitzat per minimitzar riscos i atendre les incidències i l'Ajuntament ha activat aquest dissabte la situació de prealerta del Pla Municipal de Protecció Civil davant el risc de fort vent i d'acumulació d'aigua.

El vent ha provocat aquest dissabte la caiguda d'una branca de grans dimensions a l'avinguda de Francesc Moragas amb el carrer Sant Bonaventura. La caiguda ha afectat diverses motocicletes que estaven estacionades. La branca ha estat retirada per la brigada municipal.

També ha caigut una altra branca a la rambla de Ribatallada amb l'avinguda de Gràcia. Fins al lloc s'hi han desplaçat dotacions de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF), Bombers de la Generalitat i la Policia Local. A més, l'ADF ha hagut de retirar una branca d'uns vuit metres entre el carrer Danubi i l'avinguda de la Generalitat.

Els Bombers de la Generalitat també han informat de la caiguda d'una altra branca al carrer de Villà, que no ha provocat desperfectes.

Les incidències d'aquest diumenge han estat principalment embornals taponats. A més, els Bombers i ADF han intervingut al passatge de Garrafó per una branca penjada sobre un cable elèctric d'una comunitat de veïns.

De moment, Protecció Civil de la Generalitat manté activada l'alerta per pluja intensa, tot i que el risc a la comarca és moderat, i ha rebaixat a fasi d'avís el pla per vent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.