La ciutat se suma al Dia Mundial de la Infància recordant els drets dels petits


  • Comparteix:

Aquest dimarts ha tingut lloc la lectura del manifest / Font: Localpress

Aquest dimarts ha tingut lloc la lectura del manifest / Font: Localpress

Sant Cugat celebra el Dia Mundial de la Infància amb una lectura dels Drets dels Infants aquests dimarts i la constitució del Consell dels Infants aquest dimecres, dia de l'efemèride. El municipi forma part del programa Ciutat amiga de la infància de la Unicef des del 2012 i enfoca part de les seves polítiques socials a aquest àmbit.

La representació de 'La petita flauta màgica', produïda pel Gran Teatre del Liceu, ha arribat al Teatre-Auditori aquest dimarts amb l'objectiu de divulgar els Drets dels més petits. Durant l'actuació, s'ha llegit el manifest per conmemorar la signatura de la Declaració universal i la Convenció sobre els drets dels nens i nenes. A més, aquest dimecres es constituirà el tercer Consell dels Infants de la ciutat.

El Consell, precisament, és una de les iniciatives que ha promogut Sant Cugat per dissenyar el seu projecte de ciutat tenint en compte els més petits i els joves. El municipi també ha promogut projectes com el Pla Educatiu d'Entorn, l'Escola de Pares i Mares, el Pla de Dinamització Educativa, la plataforma per la Programació Familiar i el Programa d'Esport Escolar de la OMET. Activitats que constitueixen el Sant Cugat com una ciutat amiga de la infància.

Amb els actes d'aquest dimecres, la ciutat té l'objectiu de reforçar el seu paper en l'àmbit infantil recordant la importància de la no-discriminació, l'interès superior del nen, el dret a la vida i al desenvolupament i la participació, que es recullen en el manifest del Dret dels Infants.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.