Comprar, jugar i anar al cinema, una altra manera de conèixer el català


  • Comparteix:

Durant l'acte s'han format 38 parelles lingüístiques

Durant l'acte s'han format 38 parelles lingüístiques

Dinamitzar el comerç, un concurs d'Scrable i fomentar el cinema en català són algunes de les noves activitats del Servei Local de Català (SLC) per augmentar els seus serveis. Aquest és el pla que la secció ha donat a conèixer aquest dimarts a la presentació de les 38 parelles lingüístiques del programa Voluntaris per la Llengua, emmarcada en el desè aniversari de la iniciativa.

El nombre d'integrants de Voluntaris per la Llengua, tant de persones com d'entitats, ha crescut lleugerament respecte l'any passat, segons el Servei Local de Català. Malgrat l'augment, la seva responsable, Mar Oñate, considera que encara poden ampliar-se més. Seguint les directrius de treball dels darrers anys, el Servei Local de Català vol oferir activitats de dinamització del comerç, del sector socioeconòmic i fomentar la participació d'entitats.

Mar Oñate

Oferirem activitats de dinamització del comerç, un concurs d'Scrable i fomentarem el cinema en català.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha manifestat que es continuarà donant suport al Servei Local de Català i organitzant activitats.

Susana Pellicer

Estem fent més activitats perquè creiem que el Servei Local de Català és important per a la població.


Actualment hi ha 38 parelles lingüístiques a la ciutat que a partir d'aquest dimarts es trobaran una hora a la setmana, durant un mínim de 10, per conversar en català. Els participants del programa han subratllat que la iniciativa és molt positiva perquè es basa en un intercanvi de cultures i una ajuda mútua.

Participants

M'agradaria que la meva parella m'ajudi a perdre la vergonya. / M'he apuntat perquè vull ajudar i estimo el català. / Fa tres anys que hi participo i em crida l'atenció l'interès de la gent per català.


La celebració ha comptat amb una actuació de les corals Veus de Gospel i Cor de Dama, que han oferit un tast del seu repertori musical amb l'acompanyament d'una degustació de cava.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.