Els membres del Consell d'Infants proposaran millores als parcs i jardins


Temes relacionats

La ciutat se suma al Dia Mundial de la Infància recordant els drets dels petits (19/nov/13)

El Consell d'Infants exposa 15 propostes per ajudar els ciutadans afectats per la crisi (12/jun/13)

El nou Consell d'Infants proposarà solucions per fer front a la crisi (22/nov/12)

El nou Consell d'Infants es constitueix amb els deures de dissenyar la programació infantil de la Festa Major (14/des/11)


  • Comparteix:

Els 24 membres del Consell d'Infants d'aquest curs, que representen una dotzena d'escoles, tenen l'encàrrec de l'alcaldessa de millorar les zones de joc dels parcs i jardins. L'equip de govern ha potenciat algunes iniciatives que ja duia a terme a instàncies dels membres del consell del curs passat, com fer concerts benèfics, ajudar Càritas i evitar el malbaratament d'aliments a les escoles.

El tercer Consell d'Infants de la ciutat ha donat el tret de sortida aquest dimecres de la mà d'una vintena de nens i nenes de 5è i 6è de primària de diverses escoles. L'alcaldessa, Mercè Conesa, els ha encarregat per a aquest curs que proposin millores per arranjar les zones d'esbarjo de parcs i jardins.

Mercè Conesa

Tenim una oportunitat perquè vosaltres poseu sobre la taula moltes idees per millorar els parcs i jardins. Ens aniria molt bé sobre les millores que volem fer en aquestes zones.


L'any passat els infants van analitzar mesures per sortir de la crisi. Com a resultat van proposar crear una triatló i concerts benèfics, no llençar el menjar que sobri a les escombraries i destinar joguines noves i usades als nens que més ho necessitin. El consistori ha avaluat les propostes i ha reforçat les que ja estan incloses en el programa municipal, com l'ajut a Càritas i el seu menjador social, i crear una vessant solidària i benèfica al Cros.

Alguns dels consellers han valorat a Cugat.cat què suposa participar al Consell d'Infants. La majoria han coincidit que els agrada que es millori la ciutat amb les seves iniciatives.

Membres del consell

M'agrada molt perquè es tracta d'ajudar la ciutat. / M'agrada molt participar perquè l'any passat vaig aprendre moltes coses. / Em fa molta il·lusió estar aquí, és una responsabilitat nostra.


La trobada ha tingut lloc aquest dimecres a la sala de plens del consistori, coincidint amb el Dia Mundial de la Infància, i ha comptat amb representants dels partits polítics amb presència al ple. Algunes de les escoles que participen aquest curs al Consell d'Infants a través dels seus representants són Catalunya, la Farga, la Floresta, Gerbert d'Orlhac, Collserola, Pins del Vallès, l'Olivera, Santa Isabel i Avenç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.