El documental 'Planet Ocean' es projecta avui per ensenyar els secrets dels oceans


  • Comparteix:

Imatge del documental

Imatge del documental

El documental 'Planet Ocean' es projecta aquest dissabte a la Casa de Cultura amb l'objectiu de canviar la visió generalitzada dels ciutadans sobre l'oceà. La projecció forma part de les 10es Jornades de Sensibilització i comptarà amb la participació de l'oceanògraf Cédric Javanaud. Serà a les set del vespre a la Casa de Cultura.

'Planet Ocean' mostra les regions més desconegudes del món marí i pretén ser una defensa del respecte al planeta Terra. Es tracta d'un viatge per les profunditats dels oceans en què també s'expliquen les experiències de persones que han visitat aquestes zones.

L'oceanògraf Cédric Javanaud, que va formar part de l'equip de la pel·lícula, participarà a l'acte per donar la seva visió del mar. 'Planet Ocean' està dirigit per Yann ARthus-Bertrand i Michael Pitiot, i ha comptat amb el suport científic del grup d'investigadors Tara Expeditions. La projecció del documental forma part de les 10es Jornades de Sensibilització, organitzades per Imago i amb la col·laboració de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.