Les entitats s'afegeixen a l'entrevista dels infants amb l'alcaldessa


  • Comparteix:

Els membres de les entitats que participen a l'entrevista amb el director de Cugat.cat, Miquel Herrada

Els membres de les entitats que participen a l'entrevista amb el director de Cugat.cat, Miquel Herrada

L'entrevista dels infants amb l'alcaldessa, que organitza Cugat.cat per Nadal, suma enguany cinc entitats que participaran en l'esdeveniment. Es tracta de l'Institut de la Infància, Jan Petit, Activitat Sant Cugat, la revista El Gat i el diari WIN. L'entrevista, oberta a la participació de tots els nens i nenes, tindrà lloc el 27 de desembre a dos quarts d'una del migdia a la plaça d'Octavià en el marc del programa 'Nadal a Sant Cugat'.

Com cada any, l'alcaldessa, Mercè Conesa, respondrà les preguntes dels més petits en una entrevista que s'emetrà en directe per la ràdio de Sant Cugat, al 91.5 de l'FM, i també es podrà veure en vídeo al web de Cugat.cat. Enguany, cinc entitats vinculades amb la infància col·laboren amb la iniciativa. Cada col·lectiu farà arribar una pregunta enregistrada en vídeo a l'alcaldessa, que respondrà juntament amb les qüestions que plantegin els menuts que presencialment participin a l'activitat.

Diana Vidal de Jan Petit, Verònica Bronstein de l'Institut de la Infància, Berta Sàrrias d'Activitat Sant Cugat, Josep Lluís Silva del diari WIN i Patrícia Gaspà de la revista El Gat expliquen que s'han sumat a la iniciativa de Cugat.cat perquè els sembla una molt bona proposta a la ciutat.

Entitats

És una iniciativa molt maca a la ciutat. / És una bona idea. / Ens agrada ser-hi. / Volem implicar els lectors amb la ciutat. / És molt adequada per al nostre públic.


La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament, està oberta a tots els infants de la ciutat que vulguin adreçar-se a l'alcaldessa i preguntar-li sobre qualsevol qüestió relacionada amb el municipi, la seva feina o l'actualitat. Posteriorment es podrà veure el vídeo de l'entrevista al Canal Nadal de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.