Actuacions i activitats donen a conèixer la tasca de la cultura popular a Sant Cugat


Temes relacionats

Primeres propostes i votacions per als Premis Ciutat de Sant Cugat (24/nov/13)

El Trona suma forces amb la Festa de Tardor per reivindicar la música local (23/nov/13)


  • Comparteix:

Les entitats de cultura popular han actuat a la plaça d'Octavià

Les entitats de cultura popular han actuat a la plaça d'Octavià

Les entitats de cultura popular han donat a conèixer la seva tasca aquest dissabte per fer-la arribar a tots els racons de la ciutat. Castellers, Geganters, Bastoners, Caparrots, Tabalers, el Grup Mediterrània i els Diables han lluït les seves millors actuacions en el marc de la Festa de Tardor. Les entitats també han ofert tallers i activitats per difondre la seva feina a la ciutat.

La 38a edició de la Festa de Tardor ha arrencat amb una gran nombre de parades a la plaça d'Octavià. Diversos estils de pintura i tota mena d'objectes de segona mà han captat l'atenció de tots els visitants de la festa. L'associació Pim Pam Pum ha organitzat un taller infantil per recaptar diners per a la protectora d'animals 'Cau Amic'. Música i teatre s'han enllaçat amb un assaig obert de la coral de 'Pedra i Sang', que ha cantat dues de les peces musicals del muntatge. Alguns dels santcugatencs que han assistit a la festa s'han mostrat satisfets amb la programació d'enguany.

Participants

Pensava que hi hauria més gent, però penso que hi vindrà gent a la tarda. / Sembla més petita que altres anys./ Hi ha coses interessants, sobretot la part artística, la part dels quadres.


A la tarda, la cultura popular ha trepitjat la plaça d'Octavià amb les actuacions de les entitats de la ciutat. Mitjançant tallers i espectacles, els grups han donat a conèixer la seva tasca amb la pretensió d'arribar a tots els barris i ser presents a tots els racons de Sant Cugat. Els membres dels Castellers, els Geganters, els Caparrots i el Grup Mediterrània han destacat la importància de descentralitzar la cultura popular i sumar santcugatencs d'arreu del municipi.

Entitats

Hem d'arribar a tots els barris. / Hem de continuar amb la cultura popular catalana. / El nostre primer públic és Sant Cugat i els seus barris. / Cal que tota la societat sigui partícip de la cultura.


La festa continua aquest diumenge amb més parades i activitats basades en la cultura popular i l'esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.