'Un Nadal amb Mr. Scrooge' potenciarà les relacions entre els estudiants de la ciutat


Temes relacionats

Oberta la inscripció per participar al musical nadalenc Mr. Scrooge (25/set/13)

200 joves es posen a la pell dels cantants amb 'Un Nadal amb Míster Scrooge' (20/gen/13)


  • Comparteix:

Els organitzadors de la iniciativa, al Cafè Auditori

Els organitzadors de la iniciativa, al Cafè Auditori

El musical 'Un Nadal amb Mister Scrooge' arriba a la 3a edició amb la intenció d'estrènyer vincles entre els alumnes de les escoles i instituts santcugatencs i reforçar el seu interès artístic. 163 estudiants de l'escola Catalunya i els instituts Angeleta Ferrer i Leonardo Da Vinci uniran forces amb el Cor Infantil Sant Cugat (CISC) per portar l'espectacle al Teatre-Auditori. L'actuació tindrà lloc el 17 de desembre a dos quarts de vuit del vespre.

'Un Nadal amb mr. Scrooge' és un projecte pedagògic i musical impulsat des del CISC amb el suport de l'Ajuntament i la comunitat educativa de la ciutat. La idea va néixer al 2011, quan el cor va oferir la primera edició del musical. Dos anys després, l'espectacle s'ha consolidat i s'ha obert a estudiants dels últims cursos de primària i els primers de secundària. Tot plegat amb una intenció pedagògica però també artística, tal com ha explicat la responsable de direcció musical del CISC, Elisenda Carrasco.

Elisenda Carrasco

El musical té una vessant pedagògica i artística. Volem potenciar el sentit musical dels nens però també oferir a la ciutat un espectacle especial.


En l'edició d'enguany 150 alumnes de l'escola Catalunya i els instituts Angeleta Ferrer i Leonardo Da Vinci participaran en el musical. El professor del Leonardo Da Vinci Josep Maria Fradera considera que és una bona oportunitat perquè el món escolar s'acosti a les activitats que fan les entitats locals.

Josep Maria Fradera

Estaria molt bé potenciar la relació entre escoles i entitats.


De la seva banda, alguns dels alumnes que participen en l'edició d'enguany han explicat que es tracta d'una oportunitat única per relacionar-se amb altres joves de la ciutat.

Alumnes del Leonardo

Està molt perquè et reuneixes amb altres alumnes. / L'any passat em va encantar, crec que m'ho passaré molt bé.


Els participants dels centres educatius formaran un cor que estarà sempre a l'escenari i que servirà de reforç al del CISC. El preu de l'entrada és de 9 euros i es poden adquirir a l'Oficina de Turisme o a través de la web del Teatre-Auditori a partir del 3 de desembre. Els familiars dels participants tenen preferència i ja poden les poden adquirir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.