La ciutat agraeix la feina de voluntaris i entitats en el Dia del Voluntariat


  • Comparteix:

El Dia del Voluntariat se celebra el 5 de desembre

El Dia del Voluntariat se celebra el 5 de desembre

Sant Cugat commemora aquest dijous el Dia del Voluntariat amb l'objectiu de donar les gràcies i reconèixer la feina de voluntaris i entitats. La celebració té lloc a la Casa de Cultura a dos quarts de set de la tarda i comptarà amb parlaments, la lectura de diversos textos, projecció de fotografies i una interpretació musical.

Els parlaments d'una voluntària i d'una representat d'una entitat que compta amb voluntaris obriran la commemoració. Precisament, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha explicat que l'objectiu de la trobada és agrair la feina dels voluntaris locals i de les entitats que compten amb la seva col·laboració.

Susanna Pellicer

La idea d'organitzar aquest Dia del Voluntariat és donar les gràcies. Fer un agraïment tant a les persones voluntaries com a les entitats que funcionen amb voluntaris.


De fet, Sant Cugat compta amb l'Oficina de Voluntariat Social, que aplega voluntaris, entitats i projectes. Pellicer ha explicat que, més enllà de la quantitat de voluntaris, destaca la qualificació de la gent que vol col·laborar.

Susanna Pellicer

Hi ha molta gent apuntada, però sobretot donem valor que és gent preparada i encaixa amb alguna entitat.


L'Oficina de Voluntariat Social es va posar en marxa el 2011 i aquest any s'ha anat obrint a nous projectes. De fet, l'oficina ha atès 216 persones i 63 entitats en formen part. També desenvolupa accions de formació en matèria de voluntariat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.