Toni Serra deixa de ser cap de colla dels Gausacs


Temes relacionats

Els Gausacs coronen a casa la tripleta de 8 (10/nov/13)

Fita històrica dels Gausacs al Concurs de Tarragona ( 6/oct/12)


  • Comparteix:

Toni Serra, en una imatge d'arxiu

Toni Serra, en una imatge d'arxiu

El cap de colla dels Gausacs Toni Serra deixa el càrrec un cop acomplerts els dos anys als quals es va comprometre i amb l'objectiu assolit de sortir de plaça havent fet només castells de 8. Serra passarà a ser ara un casteller ras i deixa l'altre cap de colla, Toni Castanyer, com a únic responsable. L'entitat obre la porta a la possibilitat que algun membre es proposi com a substitut.

Serra ha agraït l'empenta i la qualitat humana dels companys de colla i s'ha mostrat molt satisfet de l'experiència viscuda i del suport rebut per part de tothom durant aquests dos anys. Serra s'ha felicitat per poder marxar en un moment dolç de la colla i amb els objectius que es va plantejar en començar assolits.

Toni Serra

Per mi ha estat un repte important i una alegria aconseguir sortir de plaça havent fet tres castells de vuit.


Els millors moments per Serra han estat la diada castellera de fa 15 dies a casa on van descarregar la tripleta de 8 i el concurs de castells de Tarragona de l'any passat, amb remuntada espectacular inclosa que els va dur al segon lloc. El pitjor moment, segons Serra, ha estat no poder fer la tripleta per la Festa Major de la ciutat.

El relleu, afirma Serra, serà molt plàcid i fàcil i no es notarà. Serra ha destacat la capacitació i l'amor a la colla de Toni Castanyer i per aquest motiu considera que no hi haurà cap problema en aquesta transició.

Serra es reservarà ara un paper anònim, sent 'el primer a plaça' i donant suport als que hagin de dirigir la colla en el futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.