Conesa situa la col·laboració públic-privada com un 'valor' en l'atenció social


  • Comparteix:

L'alcaldessa i vicepresidenta de la Diputació, Mercè Conesa, amb altres responsables d'aquest ens

L'alcaldessa i vicepresidenta de la Diputació, Mercè Conesa, amb altres responsables d'aquest ens

El Servei Local de Teleassistència de la Diputació; dirigit per la vicepresidenta i alcaldessa, Mercè Conesa; ha rebut una menció com a Bona Pràctica en el Premi Europeu del Sector Públic (EPSA), que convoca l'Institut Europeu d'Administració Pública (EIPA). Els premis EPSA estan dirigits a tots els àmbits de l'administració pública d'Europa, amb l'objectiu de donar a conèixer experiències innovadores i de valor afegit en l'àmbit de la gestió.

La Diputació ha rebut una menció per la seva gestió en l'àrea d'Atenció a les Persones, dirigida per la vicepresidenta Mercè Conesa. Un total de 230 projectes d'arreu d'Europa s'han presentat al certamen, que n'ha premiat 32. Conesa considera que la col·laboració entre l'àmbit públic i el privat dóna un valor afegit en l'atenció a les persones.

Mercè Conesa

Haver rebut aquesta menció ens mostra que la col·laboració entre els àmbits públic i privat és molt útil a l'hora de oferir serveis socials.


A Sant Cugat hi ha més de 1.000 usuaris adscrits a aquest servei de teleassistència. El projecte premiat està impulsat des de la Diputació de Barcelona i l'empresa Tunstall Televida, i consisteix en un programa de seguiment a distància dirigit a persones en situació de risc per factors d'edat, fragilitat, soledat o dependència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.