El Gran Recapte engega motors amb un bon ritme de donacions


Temes relacionats

Sant Cugat recull més de nou tones en El Gran Recapte ( 2/des/12)


  • Comparteix:

El Gran Recapte ha arrencat a bon ritme a Sant Cugat. 12 punts repartits per tota la ciutat recullen aliments des d'aquest divendres i tot aquest dissabte, amb l'objectiu de superar les nou tones que es van obtenir l'any passat. La iniciativa destinarà els aliments recollits a la secció local de Càritas i al Centre Sant Medir.

Els santcugatencs han tornat a mostrar la seva solidaritat amb el Gran Recapte, que aquest divendres ha engegat motors. La 5a edició de la iniciativa, que ha comptat amb quatre punts de recollida més que l'any passat, ha recollit aliments bàsics com oli, llet, llegums, pasta, arròs i farina. Segons el coordinador del Gran Recapte a Sant Cugat, Sergi Figueres, la proposta solidària està arrelada a la ciutat i, per això, enguany es proposen superar les nou tones de menjar que es van recollir en l'edició anterior.

Sergi Figueres

L'any passat vam fer bon paper i aquesta edició volem superar-lo. Només cal una mica d'esforç.


Enguany el Gran Recapte compta amb prop de 300 voluntaris a la ciutat. Alguns participants han explicat que ja coneixien la iniciativa d'edicions anteriors i que es tracta d'una campanya molt necessària sobretot en l'època actual, marcada per la crisi.

participants

He portat oli, sardines i arròs. / Sempre he donat. / Ja fa anys que hi participo.


A Sant Cugat es poden lliurar aliments als mercats de Pere San i Torreblanca, als tres supermercats Mercadona, als quatre de Condis, a Veritas i Opencor. Els espais acullen donacions aquest dissabte de deu del matí a dos quarts de tres de la tarda i de quatre a nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.