La ciutat aporta al Gran Recapte unes 70 tones d'aliments


  • Comparteix:

El Gran Recapte a Sant Cugat ha aconseguit recollir aproximadament unes 70 tones d'aliments, segons les primeres estimacions de l'organització. De fet, la iniciativa ha superat les expectatives marcades per aquest any. Els aliments recaptats es destinaran a la secció local de Càritas i al Centre Sant Medir.

El Gran Recapte ha comptat en aquesta 5a edició amb 11 punts repartits per la ciutat, quatre més que l'any passat. Els santcugatencs han tornat a mostrar la seva solidaritat amb la iniciativa, que ha recollit aliments bàsics com oli, llet, llegums, pasta, arròs i farina.

L'organització calcula, a l'espera de tenir les dades definitives, que a la ciutat s'han recollit unes 70 tones d'aliments, ja que només un dels punts de Mercadona ha aconseguit unes set tones. De fet, la xifra suposa superar la recaptació de l'any passat, tal com ha explicat el coordinador del Gran Recapte a Sant Cugat, Sergi Figueres.

Sergi Figueres

Estem bastant contents, hem superat la recollida de l'any passat i les expectatives. Sant Cugat sempre respon bé.


Enguany, el Gran Recapte ha comptat amb prop de 300 voluntaris a la ciutat. Alguns participants han explicat que ja coneixien la iniciativa d'edicions anteriors i que es tracta d'una campanya molt necessària sobretot en l'època actual, marcada per la crisi.

participants

He portat oli, sardines i arròs. / Sempre he donat. / Ja fa anys que hi participo.


A Sant Cugat s'han pogut lliurar aliments durant aquest divendres i dissabte als mercats de Pere San i Torreblanca, als tres supermercats Mercadona, als quatre de Condis, a Veritas i Opencor.

A tot Catalunya, el projecte ha superat les 3.000 tones d'aliments gràcies als més de 1.900 punts de recollida habilitats i als més de 20.000 voluntaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.