La Fira de Vins i Caves torna amb més cava i més denominacions d'origen


Temes relacionats

La plaça de Barcelona reviu amb la Fira del Vi (15/des/12)


  • Comparteix:

La Fira de Vins i Caves tindrà lloc a la plaça de Barcelona

La Fira de Vins i Caves tindrà lloc a la plaça de Barcelona

La Fira de Vins i Caves torna dissabte de la setmana que ve a Sant Cugat per fomentar la cultura enològica a la ciutat. La 2a edició de la iniciativa, que tindrà lloc a la plaça de Barcelona amb presència de vins de diferents procedències, ampliarà la presència de caves respecte de l'any passat.

La Fira arrencarà a dos quarts de dotze del migdia i s'allargarà fins les deu de la nit. Durant tota la jornada, es podrà tastar més d'un centenar dels vins més diversos i tastar les propostes gastronòmiques de cada estand. A la cita, hi participen els cellers Castell d'Age, Serra de Cavalls, Mas Codina i Canals Nadal, entre d'altres.

El responsable de Vinoscopio, l'entitat organitzadora de la fira, David González, ha explicat que enguany volen donar més presència al cava i ampliar el ventall de denominacions d'origen.

David González

Aquest any hi haurà més presència de cava. A més, volem que sigui una fira més eclèctica i per això portarem vins de diversos territoris.


La Fira funcionarà amb el mateix sistema que l'any passat. Per un preu de 10 euros es podrà disposar de cinc tiquets, cadascun dels quals permet tastar qualsevol vi de la fira.

L'organització està pendent de tancar la llista completa de participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.