Comença la remodelació del mercat de Pere San


Temes relacionats

Vistiplau del ple al nou mercat de Pere San (18/jun/13)

El nou mercat de Pere San obrirà portes la tardor de l'any que ve (14/jun/13)

El Mercat Pere San iniciarà al setembre 15 mesos d'obres (15/feb/13)


  • Comparteix:

Mercat de Pere San

Mercat de Pere San

Ja ha començat la remodelació del mercat de Pere San per modernitzar aquest equipament municipal i convertir-lo en un nou motor de dinamització del casc antic. Tot i aquestes primeres actuacions, no serà fins després de la campanya de Nadal que es duran a terme les obres de més magnitud.

Està previst que la remodelació integral del mercat duri un any. Mentre es facin les obres el mercat no tancarà i, per tant, sempre mantindrà el servei de venda a la ciutadania ja sigui a la planta de dalt (a l'alçada de la plaça) o a la planta de sota (entrada per carrer Endavallada).

La societat Gourmet, formada per dos emprenedors santcugatencs i per paradistes del mercat- associada amb l’empresa constructora Urcotex, impulsarà aquest projecte de remodelació del mercat. La reforma aposta perquè el mercat de Pere San mantingui la venda directa de producte fresc i la combini amb espais de degustació gastronòmica. L'equipament, que tindrà unes 20 botigues, obrirà totes les tardes fins a les vuit del vespre i l'espai gastronòmic ho farà fins a les onze de la nit.

Per fer realitat aquest projecte els gestors faran una inversió d’entre 2,5 i 3 milions d’euros. Amb aquesta reforma tots els actuals paradistes podran mantenir, si volen, la seva presència en aquest mercat, que és el més antic de Sant Cugat.

En paral·lel, el 6 i 7 de desembre els paradistes instal·laran una carpa a la plaça Sant Pere per oferir degustacions amb productes propis en el marc de la campanya 'Bon Nadal Sant Cugat' organitzada per l'Associació Sant Cugat Comerç. Els impulsors de la remodelació del mercat mostraran als ciutadans la maqueta i el disseny del nou equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.