El Nadal il·lumina els carrers de la ciutat després d'una encesa multitudinària


  • Comparteix:

Els santcugatencs han omplert la plaça d'Octavià per veure l'encesa

Els santcugatencs han omplert la plaça d'Octavià per veure l'encesa

175.000 bombetes LED han encés el Nadal a la ciutat aquest dimecres en un acte a la plaça d'Octavià que ha comptat amb un espectacle infantil i una xocolatada popular. La decoració de Nadal la completen un miler d'estrelles de cartró fetes a mà per alumnes de P3 de la ciutat que decoren la muralla del Monestir i el xiprer i l'alzina de la plaça d'Octavià.

Centenars de santcugatencs han presenciat el compte enrere que ha il·luminat els carrers de la ciutat. Igual que els dos últims anys, aquest Nadal també arriba amb la sostenibilitat com a objectiu, es preveu que la despesa energètica sigui similar al del 2011 i del 2012, és a dir, uns 3.945 KWh. L'acte ha començat amb un espectacle infantil que els més petits han descrit com a emocionant i divertit.

Nens i nenes

Ens agrada l'espectacle. / Hi ha molta gent però crec que també estan aquí per la xocolata. / La decoració dels nens petits els molt maca. / Estic esperant que s'il·lumini la ciutat.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha animat els santcugatencs a gaudir d'unes festes amb una forta presència de les entitats i amb una oferta comercial i cultural molt variada.

Mecè Conesa

Els ciutadans han de gaudir de l'oferta cultural i econòmica d'un Nadal marcat per la presència de les entitas.


Els llums de Nadal estaran encesos cada dia, des de dos quarts de sis de la tarda a les onze de la nit. La nit i el dia de Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i el dia de Reis estaran en funcionament fins a les dues de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.