El restaurant Va de Bacus, finalista en els Premis Cartavi de la Generalitat


  • Comparteix:

El restaurant opta al premi Cartavi

El restaurant opta al premi Cartavi

El restaurant Va de Bacus de la plaça de Barcelona és un dels finalistes dels Premis Cartavi, que atorga la Generalitat i l'Associació Vinícola Catalana. El guardó, que s'entrega aquest dilluns al Palau Reial de Pedralbes a partir de les set del vespre, reconeix els millors restaurants de cada demarcació en el tracte del vi català.

Els Premis Cartavi s'atorguen al millor restaurant de cada demarcació. La de Barcelona es divideix en dos, la capital i la resta de municipis, i Va de Bacus opta al guardó en aquesta segona opció. El premi es divideix també per categories, segons el preu mitjà de la carta de cada restaurant. Va de Bacus es troba en la d'entre 15 i 35 euros.

Els premis funcionen a través de votació popular, tot i que la decisió final la pren un jurat especialitzat. L'acte d'entrega tindrà lloc al Palau Reial de Pedrables i estarà presidit pel conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.