Dos santcugatencs, guardonats amb el tercer premi de la FinAppsParty


  • Comparteix:

L'equip que ha obtingut el tercer premi / Foto: La Caixa

L'equip que ha obtingut el tercer premi / Foto: La Caixa

Els santcugatencs Carles Iborra i Isaac Jordana han rebut el tercer premi de la FinApps Party 2013, una marató de programació d'aplicacions mòbils organitzada per La Caixa. Iborra i Jordana han format equip amb dos joves més, que conjuntament han creat una aplicació per simplificar la liquidació de deutes.

Els joves santcugatencs han format part de l'equip 'Bogamarí', que ha ideat una aplicació per simplificar la liquidació de deutes entre un grup d'amics que participen en un projecte comú, com un viatge o un regal. Els guardonats han rebut 1.000 euros per la seva aplicació.

La marató de 12 hores, que compta amb el suport de Barcelona Digital, ha reconegut amb el primer premi un equip que ha dissenyat un prototip de moneder virtual. El segon premi se l'ha endut l'equip que ha ideat un prototip d'aplicació per a gestió de finances de pimes i autònoms que facilita l'emissió de factures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.