Els pastissers sumen als sabors tradicionals dels torrons nous formats


  • Comparteix:

Les pastisseries santcugatenques porten aquest Nadal nous torrons amb sabors més variats i innovadors per combatre la crisi. Tot i això, els sabors estrella segueixen sent els de crema catalana, xixona, coco i xocolata.

Els establiments s'omplen durant aquests dies d'aquests productes tradicionals. Enguany, però, n'arriben alguns amb diferents sabors.

La pastisseria Sàbat és la que ha anat més lluny, i en aquesta campanya nadalenca ha apostat per nous ingredients. A diferència d'aquest establiment, la pastisseria Joan Pros, ha destinat els seus esforços a millorar les receptes més tradicionals i més demanats i a mantenir intactes les originals, de la mateixa forma que ho ha fet La Jijonenca.

Pastissers

Tenim de xocolata, cruixent de neula que és nou aquest any. / Els que més es venen són els de xixona. / El xixona el fem nosaltres i el portem acabat de fer. / En tenim de Cointreau i whisky.


Els pastissers, tot i la crisi, opinen que la campanya d'aquest any els serà favorable i mantindran les vendes dels anys anteriors.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.