La pastisseria Sàbat és la que ha anat més lluny, i en aquesta campanya nadalenca ha apostat per nous ingredients. A diferència d'aquest establiment, la pastisseria Joan Pros, ha destinat els seus esforços a millorar les receptes més tradicionals i més demanats i a mantenir intactes les originals, de la mateixa forma que ho ha fet La Jijonenca.
Pastissers
Tenim de xocolata, cruixent de neula que és nou aquest any. / Els que més es venen són els de xixona. / El xixona el fem nosaltres i el portem acabat de fer. / En tenim de Cointreau i whisky.
Els pastissers, tot i la crisi, opinen que la campanya d'aquest any els serà favorable i mantindran les vendes dels anys anteriors.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.